Innvendige kvaliteter

Leilighetene har 1-stavs eikeparkett, helfliset bad og skifer i gangen. Gasspeisen leveres med forblendet skifer. Vegger og tak er kledd med ­ubehandlet trepanel som kan beises etter kundens ønsker.

Leilighetenes kjøkken er levert av Drømmekjøkken, komplett med ­hvitevarer (kjøl/frys, oppvaskmaskin og komfyr med ­nedfelt induksjonstopp). ­Baderommene er ­lekkert ­utført med skuffer og speilskap fra Balingslöv. Det er downlights i gang, stue og kjøkken. Mot et ­pristillegg kan dette installeres i alle rom. Det er varmekabler i gulv i gangen og på ­badet. ­Leilighetene har fiberbredbånd og ­kabel-TV.

Hver enkelt leilighet har egen sportsbod, samt tilgang til felles skismørebod. For mer ­utfyllende informasjon se kontakt oss for prospekt. Det er gjort noen interiørmessige forhåndsvalg. Mot et ­eventuellt pristillegg er det selvsagt mulig å skreddersy ­leilighetene etter personlige ­preferanser.

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Bergsjø Høyfjellsleiligheter
Bergsjø Høyfjellsleiligheter Bergsjø Høyfjellsleiligheter Bergsjø Høyfjellsleiligheter